Stue med utsikt over Konnerud

Interiør

På Konnerud Senter Panorama er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Vi har nemlig samarbeidet med interiørarkitekt Camilla Christensen fra Frame Arkitektur AS, for å skape en lekker og gjennomført stil i leilighetene. Resultatet er et helhetlig hjem, hvor detaljer, farger og materialer sammen skaper en følelse av sofistikert harmoni.

Interiørdetalj bad garderobe

Høy kvalitet i alle rom

Det skal føles godt å flytte inn i en splitter ny og moderne leilighet. På Konnerud Senter Panorama er alt designet for at du skal trives fra første stund. Alle leilighetene nyter godt av egen balkong med vidsyn over Konnerud. Planløsningen er utformet med store vinduer, som gir en luftig følelse og slipper mye dagslys inn i boligen.

Velkommen hjem!

Interiørdetalj krakker i kjøkken

Velg din egen stil

Leilighetene har en tidløs og moderne stil, som du enkelt kan sette ditt personlige preg på. Noen lengter etter et hjem med rene linjer og lyse farger, mens andre drømmer om vegger i mørkere, mer sofistikerte nyanser. Uansett hvilken stil du velger, kan vi garantere deg et hjem hvor du kan senke skuldrene og nyte tilværelsen.

Kjøkken type grå

Kvalitetskjøkken tilpasset din stil

Et godt kjøkken er hjemmets hjerte. Derfor er hver leilighet utstyrt med et omfangsrikt kjøkken fra Crown Imperial, en ledende engelsk produsent som er kjent for sin eleganse, lange håndverkstradisjoner og høye kvalitet. Kjøkkenet er tilgjengelig i flere ulike modeller, alle med integrerte hvitevarer, og vår interiørarkitekt har satt sammen tre ulike stilpakker du kan velge mellom.